Stjärnbäck – även med bed & box

Stjärnbäck – Upplev landet nu!
Stjärnbäck är en liten jordbruksfastighet någon kilometer från Dalälven. Kom till oss och upplev landet. Här kan du ströva i skogen och njuta av naturen. Spana efter vilda djur, skåda fåglar eller hälsa på gårdens djur. Gillar du känslan av att bo på landet? Vill du koppla av nära naturen eller uppleva en aktiv ledighet?

www.upplevlandet.nu

husetS

lohagenS

Stall_med_fem_boxarS

Välkommen att hyra Stjärnbäck boningshus för en längre eller kortare vistelse. Ni har tillgång till den stora och insynsskyddade trädgården. Här finns skog och natur inpå knutarna och det är nära till spännande och intressanta besöksmål. Husdjur är välkomna, rökning ej tillåtet inomhus. Huset om ca 100 kvadrat har en rymlig hall, ett stort bondkök, en liten ”pigkammare” och ett vardagsrum på bottenvåningen. En trappa upp finns nyrenoverat badrum med dusch och tvättmaskin. Ett stort sovrum och ett mindre sovrum på varsin sida om den ljusa och trevliga hallen på övervåningen. Huset erbjuder sängplats för fyra till sex personer. I trädgården finns trädgårdsmöbler, grill, lek- och sällskapsspel.

TILLGÄNGLIGHET
Boende för dig som är intresserad av djur och natur. Rökfritt inomhus, ej handikappanpassat äldre charmigt hus på bondgård. Husdjur är välkomna.

BARNVÄNLIGT
Stor trädgård. Avstånd ca 100 m till allmän lågtrafikerad väg. Hälsa på gårdens djur, kaniner, höns, häst och hund!

UTHYRNING
Boka en fisketur med erfaren guide eller utflykt med häst och vagn. Mer information på vår hemsida.

ÖVRIGA AKTIVITETER/TJÄNSTER
Boendet ligger några kilometer från Dalälven som är en mycket uppskattad fiskesträcka. Här finns ett tjugotal olika fiskarter som lockar fiskeentusiaster från hela världen. Nedre Dalälven är rankad på listan över Top 10 Fishing i Sweden. Här finns stor gädda och aborre men även riktigt grov gös. Vill du prova fiskelyckan i strömmande vatten så finns öring och harr i forsarna. By fiskevårdsområde gränsar till Tyttbo forsfiske som har mycket bra fiske efter öring och harr.

PRISER
Se hemsidan

ÖPPETTIDER
Uthyres veckovis, per helg, per natt (bed&breakfast). Premiäröppnade 1 juli 2011.

VÄGBESKRIVNING
Gården ligger 3 mil norr om Sala, och cirka 1,5 timmes bilfärd från Stockholm. Se vägkarta på www.upplevlandet.nu

Kontakt:
Stjärnbäck 106, 733 99 Möklinta
E-mail: info@upplevlandet.nu
Mobil: 076-76 33 980